Inici > Notícies > Últimes notícies > Comença la 18ª promoció d’alumnes en pràctiques del Learning Center de SIGMA

Comença la 18ª promoció d’alumnes en pràctiques del Learning Center de SIGMA

Com cada any, una altre promoció d’estudiants comença la seva inmersió en el sector professional en el nostre Learning Center

Comença la 18ª promoció d’alumnes en pràctiques del Learning Center de SIGMA

El passat divendres 14 d’octubre, vint-i-cinc nous alumnes varen entrar al Learning Center de SIGMA AIE per iniciar els seus estudis a la Formació Professional, concretament a les àrees de DAW i DAM. Els alumnes procedents d’11 centres diferents com ara l’Escola de treball, Ausias March i Jaume Balmes, entre d’altres, cursaran el programa durant els pròxims 4 mesos.

Durant aquest període podran formar-se i especialitzar-se en els entorns de programació i rebran formacions de Html, java, javascript, UML, disseny centrat en l’usuari i molt més. A més a més de tot el coneixement tècnic, els alumnes realitzaran activitats per tal de potenciar totes les seves habilitats imprescindibles pel món laboral, com ara el treball en equip, l’esforç o la responsabilitat.

Ja en son 364 els que han passat pel nostre centre educatiu, el 30% dels quals ha sigut becat. Esperem seguir aportant coneixement a tots els alumnes de grau superior que estiguin interessats en formar part de la nostre comunitat.

Donem la benvinguda a tots els nostres nous estudiants!